Kaneelbroodjes

Deze over heerlijke kaneelbroodjes ideaal voor een zondag namiddag!

Ingrediënten voor 10 broodjes  🕒 ongv 145 MIN
Voor het deeg
  • 100g roomboter
  • 240ml melk
  • 2,5 tl gist
  • 400g bloem

Voor op het deeg

  • gesmolten roomboter ongv 20g
  • 50g suiker
  • 1tl kaneel

Voor het glazuur

  • 30g gesmolten roomboter
  • 125g bloemsuiker
  • 90ml melk
  • Een scheutje vanille aroma

Verwarm de oven op 180° en vergeet je ovenschaal natuurlijk niet in te vetten!

BewarenBewaren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s