Kaneelbroodjes

Deze over heerlijke kaneelbroodjes ideaal voor een zondag namiddag!

Ingrediënten voor 10 broodjes  🕒 ongv 145 MIN
Voor het deeg
  • 100g roomboter
  • 240ml melk
  • 2,5 tl gist
  • 1 eetlepel suiker
  • 400g bloem

Voor op het deeg

  • gesmolten roomboter ongv 20g
  • 50g suiker
  • 1tl kaneel

Voor het glazuur

  • 30g gesmolten roomboter
  • 125g bloemsuiker
  • 90ml melk
  • Een scheutje vanille aroma

Verwarm de oven op 180° en vergeet je ovenschaal natuurlijk niet in te vetten!

BewarenBewaren

koken & tafelen algemeen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s